Interherb Q10+Rezveratrol, 30db

2961 Ft

Interherb Q10+Rezveratrol – a zsíranyagcsere támogatására. Fogyókúrák, léböjt, tisztítókúrák esetén ajánlott készítmény.

Kedvencekhez
Leírás

Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

A Rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol, amely nagymennyiségben fordul elő a mediterrán vidékről eredő vörösborokban. Hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

folsav szerepet játszhat a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében.

A Q10 koenzimnek jótékony hatása van a szív és érrendszerre, fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, antioxidáns hatású, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben, és javítja az érfalak rugalmasságát. A Q10 koenzim nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához és a zavartalan biokémiai folyamatok fenntartásához. A Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését és javíthatja az általános fizikai állóképességet.

A folsavat B9 vitaminnak, vagy M-vitaminnak is nevezik. A folsav elsősorban az agyban és az idegrendszerben lát el fontos feladatokat, részt vesz a fehérvérsejtek, vörösvértestek, vérlemezkék képzésében, az aminosavak és a nukleinsavak anyagcseréjében. Nélkülözhetetlen a sejtek osztódásához, létfontosságú szerepe van a DNS hibátlan előállításában. Szinte az összes életfolyamatra hatással van, hozzájárul a gyomor- és bélrendszer, illetve a száj nyálkahártyájának egészségéhez, véd a mérgezések és a bélparaziták ellen, erősíti a szívet, az agyat, befolyással van a hormonszintre, a pszichikai és idegi zavarok kialakulására. Megelőzheti a szívbetegségek kialakulását, a sejtek örökítőanyagának védelmével pedig néhány rákfajta ellen is hatékony lehet. A terhesség során kiemelten fontos a fogyasztása, mert a fejlődő magzat gerince csak folsav jelenlétében záródik le tökéletesen.